+381 69 280 42 99

Traventino tehnika

Travertino dekorativna tehnika za zidove

Dekorativni malter Travertin – malter na bazi kreča, postavljen sa ciljem da imitira prirodni kamen travertin. Omogućava da se zidovima daju prirodan izgled izvođenja prirodno tesanog kamena. Različite tehnike primene omogućavaju stvaranje monolitne ili blok teksture. Koristi se kao samostalna obloga ili u kombinaciji sa drugim dekorativnim malterima, koji omogućavaju stvaranje najhrabrijih dizajnerskih ideja. Obloga je otporna na habanje i mehaničke uticaje, pa se preporučuje za dekoraciju zidova hodnika, dnevnih soba, hodnika, predsoblja i drugih objekata koji zahtevaju veće zahteve za stabilnost površina.

Dekorativna tehnika Travertino

Stvaranje efekta travertina:
Premaz se lako čisti i dovoljno je izdržljiv. Često je to poklopac odabran za privatne kuće (kao fasade i unutrašnja dekoracija). U stanovima je pogodan za: hodnike, balkone i kuhinje. Svi pokrivači su prirodni, prozračni i sprečavaju stvaranje buđi i bakterija. Stvaraju efekat kamena travertina. Premaz se lako čisti i dovoljno je izdržljiv. Često je odabran za privatne kuće (kao fasade i unutrašnja dekoracija). U stanovima je pogodan za: hodnike, balkone i kuhinje. Svi pokrivači su prirodni, prozračni i sprečavaju stvaranje buđi i bakterija.

Dekorativna tehnika Travertino
Travertino dekorativna tehnika za zidove

Dobitnik priznanja firme od poverenja za odličnu reputaciju i doslednost u radu, kao i za korektnu saradnju sa klijentima i poslovnim saradnicima.

firma-od-poverenja