+381 69 280 42 99

Sahara dekorativna tehnika krecenja

Dekorativna tehnika Sahara

Dekorativni premaz SAHARA je zadivljujuće lep i koristi se za stvaranje izuzetno šarmantnog efekta peščanog vetra. SAHARA – dekorativna boja na vodenoj bazi za enterijere sa ekskluzivnim dizajnom. Peščani vetar ispunjava najnovije dekorativne trendove, bez obzira na izabrani sveukupni stil, bilo da je to moderan ili klasičan enterijer.

SAHARA- peščana pokrivenost vetrom je veoma visokog kvaliteta. Premazi su prozračni, otporni, perivi i ne izazivaju alergije.

Način pripreme:

Zidovi, pre nanošenja dekorativnih maltera, treba da budu kvalitetno poravnati i malterisani.

Pre nanošenja, zid se mora premazati kompozicijama koje odgovaraju odabranoj površini. Poželjno je završiti grube radove pre nanošenja kako bi se izbeglo zagađenje. Proizvodnost procesa se mora održavati. Svaki naneseni sloj mora da se osuši da bi se dobio izdržljivost. Prema ovim pravilima premaz postaje izdržljiv, kvalitetan i elegantan.

Korak 1: Temeljno farbanje površine. Prajming – nanositi prajmer na čvrstu i dobro osušenu podlogu valjkom. Razblaživanje vodom do 30%. Vreme sušenja - 8 sati. Površina mora biti bez hrapavosti i žljebova; takođe mora biti bez ogrebotina.

Korak 2: Nanošenje osnovnog sloja dekorativnog premaza – naneti na površinu četkom haotičnim pokretima, a zatim zagladiti nakon 2-4 minuta. Zagladite zrnca peska. U zavisnosti od suvoće prostora možete mešati sa vodom (5-10%): Vreme sušenja - ne manje od 4-6 sati.

Korak 3: Završni sloj i zaglađivanje – Glatko nanesite treći sloj. Nije uvek moguće naneti bez praznina nakon prvog sloja.

* Na nanošenje prvog i drugog sloja potrebno je sačekati 4-8 sati. Vreme sušenja: prosečno: 30-60 minuta, potpuno sušenje: 7-14 dana, u zavisnosti od vrste površine.

* Ako je boja u nekoliko kanti, pre upotrebe sve pomešajte u jednoj posudi.

Tehnika Sahara zid Povoljna cena po kvadratu

Pozovite nas za sve informacije na broj telefona 069 280 42 99, kako bismo utvrdili broj kvadrata i predložimo cenu.

Dekorativna tehnika Sahara  Najbolja cena
Tehnika Sahara zid Povoljna cena po kvadratu

Dobitnik priznanja firme od poverenja za odličnu reputaciju i doslednost u radu, kao i za korektnu saradnju sa klijentima i poslovnim saradnicima.

firma-od-poverenja