+381 69 280 42 99

Otocento dekorativna tehnika

Dekorativna tehnika Otocento

Molerski radovi obuhvataju obradu spoljašnjih i unutrašnjih zidova i plafona uz prethodnu pripremu podloge i moguću nanošenje silikatnih, emulzionih, plastičnih, poludisperzionih i disperzionih premaza.

Farbanje se može izvoditi ručno i mašinski, a materijali koji se najčešće koriste za izvođenje navedenih radova su: prajmeri ​​- prajmeri, uljane boje i specijalne disperzione boje, uljni premazi, sintetički premazi, nitro lakovi.

Ottocento - tehnika koja vašim zidovima daje sofisticiran satenski izgled, sa reflektujućom zrnastom strukturom, koja u potpunosti izlazi pod izvorom svetlosti.

Ottocento je najcenjenija završna obrada svih vremena. To je bezvremenski klasik i univerzalno je cenjen. Zbog svog sastava specijalnih metalnih pigmenata Ottocento dobija elegantne dekorativne površine kako na tradicionalan tako i na savremen način.

Njegova glavna karakteristika je da reprodukuje tradicionalno korišćeni efekat somotne tapiserije na obične zidove dajući im toplinu i udobnost potrebnu za dobrodošlicu unutrašnjem prostoru. Završna obrada zbog svoje kremasto bogate boje stvara površine koje sijaju kada ih udari izvor svetlosti.

Ottocento je tehnološki napredna boja koja omogućava isparavanje vodene pare radi očuvanja optimalne higijene zidova ubrzavajući proces poboljšanja kvaliteta vazduha u zatvorenom prostoru. Može se nanositi od poda do plafona u gotovo svim vrstama prostora za dekoraciju kao što su privatne vile, hoteli, odmarališta, poslovni prostori, prijemne sale, banketi, tržni centri itd.

Dekorativna tehnika Otocento
Otocento dekorativna tehnika

Dobitnik priznanja firme od poverenja za odličnu reputaciju i doslednost u radu, kao i za korektnu saradnju sa klijentima i poslovnim saradnicima.

firma-od-poverenja