+381 69 280 42 99

 Madreperlato dekorativna tehnika

 Madreperlato tehnika za zidove

Klasična štukatura od sedefa koja dočarava lepotu i šarm venecijanske kulture i daje bogatstvo i eleganciju bilo kojoj vrsti okruženja, uz dodatak prelivih odsjaja. To je dekorativna unutrašnja boja na bazi prirodnog, ekološki prihvatljivog kreča, koja se, na zanatski način, koristi za dobijanje različitih nijansi od sjajnih do polusjajnih do neprozirnih, istovremeno pružajući bešavne mermerne površine.

Završna obrada će Vašem zidu dodati dašak svilenkastih sedefastih tonova sa svetlucavim odsjajima. Ovaj efekat boje ima veliku gustinu i kada se nanese ova luksuzna boja dobija osećaj glatke i svilenkaste lakoće. Madreperlato se može dodati vrhunskim šljokicama kako bi Vaš pigment oživeo.

Svilenkasti biserni tonovi Madreperlato boje i svetlucavi odsjaji mogu se dodatno poboljšati kako bi upotpunili Vaš projekat dizajna enterijera sa opcionim dodatkom prelivajućeg sjaja koji stvara svetlucavu boju. Madreperlsto sa vrhunskim šljokicama ostaviće Vaše zidove osveženim elegantnim sjajem kojim samo Madreperla Glitter može da se razmeće.

Imajte na umu da se boja može razlikovati između serija. Preporučuje se da kupite dovoljno boje za svoj posao u bilo kom trenutku kako biste održali konzistentnost boje. Prava boja će se odraziti nakon nanošenja i nakon što boja počne da se suši.

Madreperlato tehnika za zidove
Madreperlato dekorativna tehnika za zidove

Dobitnik priznanja firme od poverenja za odličnu reputaciju i doslednost u radu, kao i za korektnu saradnju sa klijentima i poslovnim saradnicima.

firma-od-poverenja