+381 69 280 42 99

Krecenje stana u belo cena

Krecenje stana u belo cena

Novac potrošen za krečenje unutrašnjosti Vašeg doma je itekako vredan toga. Bez obzira da li angažujete profesionalca ili radite sami, boja transformiše unutrašnje prostore.

Cena projekta krečenja stana zavisi od mnoštva varijabli. Da li planirate da unajmite profesionalca ili radite sami? Kolika je veličina prostora, stanje površina i željena vrsta boje? Ako planirate da angažujete profesionalca, možete smanjiti troškove tako što ćete razumeti proces i pripremiti se sa dobrim informacijama.

Osim troškova za farbanje zidova, profesionalna cena može varirati u zavisnosti od količine obloga, plafona i drugih površina koje treba farbati. Procena treba da uključuje rad i materijale.

Bele boje su najbolja opcija za krečenje stanova kada je vreme da ih osvežimo ili ažuriramo jer mogu učiniti da naš prostor izgleda prozračno, čisto, prostrano, umirujuće ili jednostavno. Važno je shvatiti da je bela boja samo prvi korak. Možda ćete imati mnogo drugačiji efekat na svoju sobu kao rezultat malih razlika između nijansi bele boje

Koje su prednosti krečenja celog stana u belo?

Krečenje celog stana u belo je jednostavan način da osvežite istrošene površine po relativno niskoj ceni. Ukoliko, na primer, imate decu koja su dostigla godine kada crtaju po zidovima, lakše je prefarbati njihove neželjene zidne crteže belom nego lepiti tapete.

Prednosti su u tome što ne morate da se pridržavate određene boje. Bela Vam omogućava da izaberete bilo koju akcentnu boju koju želite na jastucima, ćebadima, saksijama, tepisima.

Krecenje stana u belo cena
Krecenje stana u belo cena Banjac Group

Dobitnik priznanja firme od poverenja za odličnu reputaciju i doslednost u radu, kao i za korektnu saradnju sa klijentima i poslovnim saradnicima.

firma-od-poverenja