+381 69 280 42 99

  Zaštita nameštaja i prostora pre molerskih radova  

Sigurno Vam se već desilo da nakon krečenja i drugih molerskih radova satim čistite fleke i uklanjate oštećenja. Dobra priprema i zaštita prostora pre započinjanja radova uštedeće Vam vreme, sprečiti oštećenja i fleke.

Najbolje jeste da se prostor, u kom su radovi, potpuno isprazni što bi olakšalo i rad i sređivanje. Međutim, to nije uvek moguće. Takođe, bilo bi odlično da se sav nameštaj pomeri u sredinu prostorije i zaštiti folijom za prekrivanje (najlonom).

Nameštaj, vrat, podovi i drugi delovi koji se nekreče prekrivaju se zaštitnom folijom, a zatim se sve dodatno štiti lepljivom krep trakom. Na taj način se sprečava mrljanje nameštaja, ali i prodiranje prašine koja se uvek javlja prilikom molerskih radova.

Tek kada se prostor dobro zaštiti spreman je za molerske radove, odnosno pripremu površina za gletovanje i bojenje.

Niko ne voli i ne želi fleke na podu, prozorima, vratima i nameštaju, zato umesto da satima nakon radova skidate fleke ili dodatno placate čišćenje, dobrom pripremom možete uštedeti i vreme i novac.



Dobitnik priznanja firme od poverenja za odličnu reputaciju i doslednost u radu, kao i za korektnu saradnju sa klijentima i poslovnim saradnicima.

firma-od-poverenja